I det fynske folks tjeneste

Fodboldbosser kædet sammen med Langelandsfestival

To pengestærke fodboldbagmænd nævnes som mulige investorer i den konkurstruet Langelandsfestival. FCK's Don Ø er en af dem. OB Sport & Event afviser, at de kunne være interesseret.

Flere medier "afslører" nu i dag, hvem den hemmelige investor er, der vil overtage Langelandsfestivalen.

Spillet på flere heste

Ifølge Ekstrabladet kan Flemming Østergaard, bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment være den hemmelige investor, som Langelandsfestivalens Troels Hersom har bedt om hjælp.

Ingen af dem vil dog bekræfte oplysningen.

Den pressede festival-ejer har muligvis spillet på flere heste. For Fyens Stiftstidende mener nemlig, at den hemmelige investor er ejeren af fodboldklubben FC Nordsjælland, Allan K. Pedersen.

OB afviser

Ifølge TV2/ FYNs oplysninger har ejeren af FC Nordsjælland stillet som betingelse, at hovedkreditoren, toiletvirksomheden Godik ville acceptere et forlig omkring gælden. Her fik kreditorerne et tilbud om at få 40 procent af deres penge tilbage. Men det ville Godik ikke. Fredag indgav Godik nemlig en konkursbegæring mod Langelandsfestivalen.
 
Foreløbig er det kun de to sjællandske fodbold-bosser, der været nævnt som redningsmænd. På Fyn siger adm. direktør for OB Sport & Event, Thomas Christensen, at man på ingen måde er interesseret i at overtage Langelandsfestivalen.