Fodbolddrenge glæder sig over OB-succes

Drengene fra OB's U9-hold synes, det er ekstra sjovt at være fan, efter at klubben sejrede over Hobro og dermed lagde sig på tredjepladsen.

Fodboldstøvlerne var snøret og fodboldene fundet frem, da OB’s U9-hold mandag aften var til regnfuld fodboldtræning på de grønne plæner.

Og det er temmelig fedt i disse dage at spille i OB og se op til klubbens førstehold, der klarer sig rigtig godt efter 16 kampe i sæsonen.

- De vinder mange kampe, så det er ret sejt, siger Frederik Mathias Lind.

- Det er meget fedt. De har lige vundet, og de ligger nummer tre, siger Alfred Møller

Søndag vandt OB kampen mod modstanderne fra Hobro, og med sejren lagde klubben sig på tredjepladsen i den samlede stilling i Superligaen.  

Det er den fjerde sejr på fem kampe, og det vækker stor glæde hos Alfred Møller og de andre drenge på U9-holdet. For sidste år var det ikke så sjovt at være OB-fan, da klubben fik den ringeste sæsonstart i 19 år. Efter fire kampe lå klubben næstsidst i Superligaen.

- Der var det ikke så fedt. Folk sagde, at det var en dårlig trøje, jeg havde på, siger Alfred Møller.

Selvom klubben klarer sig væsentligt bedre i år, er det dog stadig den samme kommentar, Alfred Møller får fra kammeraterne i klassen. De holder nemlig med Brøndby.

På trods af OB’s gode stime er der blandt drengene fra U9 delte meninger om, hvilken placering de stribede ender på, når sæsonen slutter. Drengene gætter på alt fra en syvende plads til en plads på toppen.  

 
Fotograf: Flemming Ellegaard

Oversigt

    Oversigt