Fodboldekspert: OB er stadig et babyhold

OB spiller mandag aften efterårets sidste hjemmekamp. Det har været et turbulent efterår - især fordi OB ikke er rystet sammen endnu, mener en fodboldekspert.

Et efterår fyldt med op- og nedture og svingende præstationer har været virkeligheden for OB. Mandag aften spiller holdet sin sidste hjemmebanekamp - mod Esbjerg.

Træner Kent Nielsen meldte fra efterårets start ud, at man ville være et mere angrebsivrigt hold end tidligere, og det er lykkes. Med 26 scoringer i 16 kampe er det fynske mandskab bedre offensivt end længere.

Men i den anden ende er det gået knap så godt. 30 mål er gået ind hos OB. Og det har kostet dyrt.

- Det er en ny trup - med både udskiftning på trænersiden og blandt spillerne. OB er stadig et "babyhold", der ikke har været så meget sammen endnu, og der står for eksempel ikke nogen klar til at "reparere" hinandens fejl. Det er nogen mekanismer og relationer, der bygges op gennem tid, siger Morten Bisgaard, der er fodboldekspert hos TV 2.

- Spillere og træner skal lære hinanden at kende - det tager tid, men der er også noget med kvalitet, og mit spørgsmål er da også, om der er kvalitet nok i de forsvarsspillere, som OB har i øjeblikket, siger Morten Bisgaard.

- Jeg tror, at Kent Nielsen har brug for mere tid for at skabe et deffensivt solidt fundament, siger Morten Bisgaard.

På trods af mange nederlag, har de seneste to kampe givet point på OBs konto.

Spillere og træner skal lære hinanden at kende - det tager tid.

- Men faktum er, at OB tillader 15 afslutninger pr kamp, og kun Hobro og Esbjerg er ringere end det. Så jeg tror også, at Kent Nielsen vil kigge på forstærkning af forsvaret i det næste transfervindue, siger Morten Bisgaard.

Sidste kamp mod Esbjerg endte med et 2-4-nederlag på udebane.

- Jeg tror, de blev overrumplet derovre, men der er ingen tvivl om, at OB med deres offensiv kan sætte Esbjerg i store problemer, så det kan blive en meget underholdende kamp, siger Morten Bisgaard.

OB er uden Lasse Kryger i aftenens kamp. Han er sammen med Michael Falkesgaard den eneste på skadelisten i aftenens trup.

Kampen spilles klokken 19.00 på TREFOR Park.

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt