Fodboldfest på Flakhaven aflyst

To millioner danske husstande får nu mulighed for at se landskampen mellem Sverige og Danmark. Dermed er fodboldfesten på Flakhaven aflyst.

Alle danskere med kabel-tv får mulighed for at se naboopgøret den 6. juni. Udbyderne er blevet enige om at sende kampen mellem Sverige og Danmark på TV3 Puls, det skriver Viasat, Stofa, TDC og YouSee i en fælles pressemeddelelse.

- Debatten om vores køb har truet med at overskygge selve kampen. Det har selvfølgelig gjort indtryk på os og været medvirkende til vores beslutning om at sende kampen bredere ud, lyder det.

Derfor vil transmissionen nu også omfatte de analoge kunder. Udbydernes udmelding har fået Odense Kommune til at aflyse den annoncerede fodboldfest på Flakhaven.

- Der er ikke længere basis for at vise kampen på Flakhaven, nu hvor næsten alle danskere kan se den i deres tv, oplyser eventchef Claus Koch fra Eventhouse Fyn.

Eventhouse Fyn og Odense Kommune meddelte ellers den 20. maj, at alle borgere var inviteret til at se kampen på storskærm på Flakhaven.

Viasat og TDC vil forsat sende kampen i digitalt format til sine kunder.

Oversigt

    Oversigt