Fodboldkamp rammer forbi

Onsdag spiller de danske fodboldherrer landskamp i Odense. Men kampen har langt fra den publikumsinteresse, som var ventet.

Århus fører

Det står sløjt til på Fyn. I hvert fald når det kommer til salget af landskampbilletter. Mandag blev billet nummer 8000 solgt til kampen mellem Danmark og Polen, men der er plads til dobbelt så mange tilskuere på Fionia Park. 

Da det danske landshold den 27. maj spillede 1-1 mod Paraguay i en testkamp, skete det for fulde huse. Dengang på NRGi Park i Århus, hvor landsholdet optrådte i provinsen for første gang i mange år, blev kampen overværet af mere end 20.000 tilskuere.

Århusianerne kunne melde alt udsolgt bare fem timer efter, billetsalget var åbnet. Dansk Boldspil-Unions (DBU) kommunikationschef Lars Berendt finder det dog for tidligt at kommentere på fynboernes
interesse for landsholdet. 

Odense halter

- Der er jo to dage endnu, så der er masser af tid til at købe
billetter, og vi håber da, at så mange som muligt kommer. Det er for tidligt at udtale sig om interessen i Odense, jeg kan kun sige, at vi var meget positive over rammerne i Århus, sagde Lars Berendt mandag aften til Ritzau. 

Spørgsmålet er, om det dårlige billetsalg på Fyn og andre steder i provinsen betyder noget for, hvor i provinsen DBU placerer fremtidige testkampe.

-Det er alt for tidligt at sige noget om. Vi valgte at flytte disse kampe væk fra Parken for at give andre byer chancen for at kunne tilbyde landskampe, og vi valgte byer, som gør meget for fodbolden og for tilskuerne med hensyn til for eksempel faciliteter. Vi vil selvfølgelig helst spille i de bedst mulige rammer. Det gjorde vi i Århus, og det håber vi da også på, at vi kommer til her i Odense, sagde Lars Berendt.

Oversigt

    Oversigt