Fodboldlegender spiller handicap-bold

Flemming Poulsen, Thomas Helveg, Richard Møller Nielsen - og flere andre stjerner spiller showkamp mod handicappede fra Odense-klubben Enghaven.

Otte spillere med handicap - seks spillere uden. Sammen udgør de to 7-mands hold, der krydser klinger tirsdag aften i en showkamp. De gør det for at sætte fokus på handicap-idræt.

- Det er desværre svært at skabe interesse for denne gruppe, fortæller formand Michael Rasmussen fra Boldklubben Enghaven - en fodboldklub for børn, unge og voksne med handicap.

Sammen med stjernerne

Interessen skulle dog gerne blive lidt bedre efter kampen, som er forkamp for OBs opgør mod 2. divisionsholdet fra Næsby.

- Fodbold er en rummelig sport, og i fodboldklubberne rundt omkring i Danmark er der som udgangspunktet plads til alle. Det gælder også folk med handicap. Vi bidrager gerne med det vi kan, og stiller omgivelserne omkring en kamp til rådighed for et så godt formål, siger Poul Jørgensen, der er formand for Næsby Boldklub.

Udover Flemming Poulsen, Thomas Helveg og Richard Møller Nielsen stiller også Morten Donnerup, Allan Hansen og Troels Bech op til kampen.

20130625_180851

Oversigt

    Oversigt