I det fynske folks tjeneste

Følg TV 2/Fyns Facebook-dækning fra morgenstunden

02:38

Energinet.dk har længe været i gang med at grave ud til en 100 millioner kroner dyr transformerstation til Facebook.

Fra klokken 8.00 kan du følge TV 2/Fyns dækning af Facebooks pressemøde og de fynske reaktioner på web, Facebook og på Nyhedskanalen på dit tv.

Dagens store nyhed torsdag bliver det pressemøde, som Facebook har indkaldt til i festsalen på Odense Rådhus sammen med borgmester Peter Rahbæk Juel (S) og rådmand Jane Jegind (V).

Og den begivenhed dækkes efter alle kunstens regler her på TV 2/Fyn.

Allerede klokken 8.00 er Live- og Business-reporter Pernille Kjær Nielsen og erhvervsredaktør Ole Frank Rasmussen på pletten med gæster direkte fra M. P. Allerups Vej i Tietgenbyen.

Læs også Facebook indkalder til pressemøde i Odense

Der sendes direkte til Facebook og tv2fyn.dk.

Senere kan man også følge med hos kollegerne fra TV2 News, og klokken 9.50 sender TV 2/Fyn live på Nyhedskanalen på dit tv fra pressemødet med Facebook og Odense Kommune. I forlængelse af pressemødet kan du følge med i interviews og tidligere udsendelser om Facebook på TV 2/Fyn.

Også TV 2 News er til stede.

Selve pressemødet kan også følges på liveblog på tv2fyn.dk.

Den 9. december 2016 kunne TV 2/Fyn afsløre, at Facebook havde købt grunden i Tietgenbyen uden forbehold. Samtidig viste Energinet.dk rundt på grunden, hvor man opfører et transformeranlæg til Facebook for godt 100 millioner kroner.

Samtidig oplyste Facebook, at man i vid udstrækning vil bruge lokal arbejdskraft til anlægsarbejdet.

Der har de seneste måneder været opslået en snes job til byggeriet i Tietgenbyen igennem rekrutteringsfirmaet Randstad, men flere detaljer om projektet vil formentlig blive afsløret på pressemødet i dag.

Hidtil har Facebook været meget sparsom med oplysninger om projektet, og Odenses politikere har været fuldstændigt tavse.

18:42 Luk video

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.