Første dag som borgmester: Her er min bedste hilsen

Tirsdag havde Johannes Lundsfryd Jensen (S) første dag som borgmester i Middelfart. Han modtog mange lykønskninger. En af dem var helt særlig.

Tirsdag morgen var lidt anderledes for familien i det røde murstenshus i Middelfart. Det er nemlig ikke hver dag, at kontoret er fyldt med blomster og lykønskninger, og at familiens far vågner op med en stor sølvkæde.

TV 2 /Fyn møder Johannes Lundsfryd Jensen på hans første dag som borgmester i Middelfart. En dag fyldt med taler, telefonopkald og formaliteter. Og en dag med masser af hilsner. 

- Prøv at se de fine blomster og lykønsninger, jeg har fået, siger Johannes Lundsfryd Jensen og hiver et lille kort frem fra hylden. 

Tilbage til den senere. 

Trak stikket 

For da Johannes Lundsfryd Jensen mandag fik at vide, at han var ny borgmester i Middelfart, vidste han, at der var nogle ting som skulle være på plads, inden han fik borgmesterkæden om halsen. 

- Min telefon blev kimet ned, da det skete. Men hen på eftermiddagen trak jeg stikket. Jeg tog med min lille familie, tre børn og en kone, ned til vores sejlbåd og sejlede ud på Fanøsund, begynder han. 

- Vi talte om, hvordan vi skulle håndtere det her som familie. For det betyder noget på Facebook, når man laver opslag. Skal man tagge sine børn, eller skal man ikke? Og er det nødvendigt, at de tagger deres far, når de gerne vil hentes midt om natten til en fest i Branderup? Alle de ting, snakkede vi igennem, fortæller Johannes Lundsfryd Jensen. 

For den nye borgmester er det nemlig vigtigt, at hans børn kan leve deres eget liv og værne om deres privatliv. 

- Det at have baglandet i orden - det er helt fundamentalt, siger han. 

Det bedste brev i bunken

Med det på plads, begyndte hans første dag. Med taler, telefonopkald og formaliteter. Og selvom han fik en masse opmærksomhed, så var det den lille morgenhilsen fra hylden, der var helt særlig. 

- Jeg har fået mange, men den dejligste hilsen af dem alle sammen er fra min datter, siger Johannes Lundsfryd Jensen med kortet i hånden. 

På kortet er der tegnet et stort hjerte.

- Det siger, at jeg er en helt fantastisk borgmesterfar. 

Johannes Lundsfryd Jensen smiler, og lægger kortet tilbage i bunken af flere lykønskningskort.

Herunder kan du se en reportage fra Johannes Lundsfryd første dag som borgmester. 

 

Oversigt

    Oversigt