- Folk banker ikke hovedet ned i scenegulvet, som de plejer

Det danske rockband The Sandmen startede i 1985, og nu kan de godt mærke at både bandet, og deres fans har fået flere rynker.

De fleste rockbands er kendt for at gå amok på en scene, mens publikum rocker endnu vildere på scenepladsen.

Folk banker jo ikke hovedet ned i scenegulvet, som de plejer at gøre eller kaster med øl, siger 54-årige Stefan Moulvad.

Det danske rockband The Sandmen blev dannet i 1985 med fem bandmedlemmer, og siden da har  bandet da også rocket musikscenerne med flere hits såsom,  House in the country og 5 minutes past loneliness.

- Jeg synes stadig, at det er sjovt at spille. Jeg har svært ved at vurdere, om det bliver bedre, siger 51-årige Allan Vegenfeldt. 

 I dag består gruppen af tre medlemmer: Stefan Moulvad, Allan Vegenfeldt og Michael Rasmussen, der er henholdsvis 51, 54 og 57 og gamle. 

- Der er nogle ting, vi bliver bedre til, men tilgenæld mangler man måske noget af det der ungdommelige, hvor det bare er helt vildt, og det bare gælder alt, siger Allan og fortsætter:

-Men jeg synes da stadigvæk, at vi har glæden, og det at kunne forsvinde ind i musikken og dyrke den, siger han. 

The Sandmen ældes med deres publikum 

For mens erfaringen som kunstner vokser, gør alderen det samme. 

-  Folk banker jo ikke hovedet ned i scenegulvet, som de plejer at gøre eller kaster med øl, siger 54-årige Stefan Moulvad.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

-Så vi bliver bare gamle sammen med vores publikum på en enorm smuk måde, fortsætter Allan Vegenfeldt.

Men der er jo også en masse unge?

-Det er det fede ved at spille for en festival, som det her og spille for et bredt publikum, man ser noget musik, som man ikke normalt ellers måske ville have set, forklarer Allan Vegenfeldt.

Se det fulde interview med de to rock-herre og find blandt andet ud af, hvordan man bevarer energien, når man kommer op i alderen herunder.

 

 

Oversigt

    Oversigt