Folkefest ved snigpremiere på Polle-film

Haarby Bio er blevet udvalgt til at danne ramme om Danmarkspremieren på den nye spillefilm \"Polle Fiction\". Det fejrer byen med en gigantisk folkefest, hvor biografen vil blive udvidet, samtidig med at store dele af byen vil blive afspærret og overdækket.

-

Haarby Bio er blevet udvalgt til at danne ramme om Danmarkspremieren på den nye spillefilm \"Polle Fiction\". Det fejrer byen med en gigantiske folkefest, hvor biografen vil blive udvidet, samtidig med at store dele af byen vil blive afspærret og overdækket.


I snart et år har beboerne i Snave på Sydvestfyn været genstand for  massiv opmærksomhed. Turister og journalister er strømmet til byen, mens tyve på udspekuleret vis gang på gang har frarøvet byen dens  byskilte.  Altsammen på grund af en sonofon-reklame med rigtig god gennemslagskraft.


Og nu har spillefilmen \"Polle Fiction\" snart premiere. Filmen er bygget op omkring samme personer og univers som Sonofon-reklamerne. Men udover det er der ikke sluppet meget ud om handlingen i filmen.


Folkefest
Filmen har landsdækkende premiere 8. marts, men allerede 2. marts har Haarby Bio snigpremiere på \"Polle Fiction\". Det vil byen fejre med den \"største folkefest, der længe er set\".


\"I anledning af Danmarkspremieren udvider vi midlertidigt biografen med cirka 400 kvadratmeter. Vi overdækker simpelthen Strandgade, så vi får plads til at holde en ordentlig fest for alle, der har lyst til at være med\", udtaler Martin Mulvad fra Haarby Bio i en pressemeddelelse.


Rift om billetterne
Bag folkefesten står Haarby Bio,  Handelsforeningen og en lang række virksomheder og foreninger i nærheden af Snave. Haarby Vejvæsen vil under premieren omlægge trafikken i hele weekenden.


Martin Mulvad regner med at der bliver rift om de 550 billetter til premieren. Derfor har et lokalt pengeinstitut indvilget i at holde ekstraordinært åbent med ekstrabemanding, når billetterne sættes til salg den 26. februar.


Pollywood
\"Pollywood-festen\", som arrangørerne har døbt folkefesten, vil i øvrigt blive afviklet helt i overenstemmelse med Snavefigurernes ånd, og flere af skuespillerne vil være til stede under den stort opsatte premiere. 

Oversigt

    Oversigt