Folketinget: Lars Chr. Lilleholt er inde

Det bliver Lars Chr. Lilleholt, der høster den fynske frugt af Venstres knusende sejr på landsplan. Han bliver det fjerde fynske Venstre-mandat.

-

Det bliver Lars Chr. Lilleholt, der høster den fynske frugt af Venstres knusende sejr på landsplan. Han bliver det fjerde fynske Venstre-mandat. Det viser optællingen af de personlige stemmer til folketingsvalget.


I den forgangne periode har Fyn været repræsenteret af Mariann Fischer Boel, Erik Larsen og Peter Brixtofte, og de fortsætter alle endnu en omgang.


\"Jeg er utrolig glad\", siger Lars Chr. Lilleholt.


Vil bygge bro
Lars Chr. Lilleholt, der også er valgt ind i Odense Byråd for Venstre, vil forsøge at være et bindeled mellem Odense/Fyn og Folketinget.


\"Jeg vil bidrage til, at Folketinget behandler fynske problemstillinger. Jeg vil arbejde for flere statsinstitutioner på Fyn, bedre infrastruktur og så vil jeg bidrage på Christiansborg med de erfaringer, vi har gjort os i Odense på integrationsområdet\", siger Lars Chr. Lilleholt. 


En skidt dag
Det er tredje gang, at Lars Chr. Lilleholt har forsøgt at komme i Folketinget. Det var en stor skuffelse, da det ikke lykkedes i 1998.


\"Jeg har ikke haft det specielt godt i dag. Jeg har været nervøs og er gået rundt om mig selv. Dagen igennem har jeg holdt øje med fintællingen og med, hvor store stakkene med mit navn har været. Men det har været værd at vente på\", siger Lars Chr. Lilleholt.

Oversigt

    Oversigt