Forældre har skrevet under mod ledelse

Flere forældre på Korup Skole i Odense er så bekymrede for deres børns skolegang, at de har underskrevet et bekymringsbrev. Det viser tekster fra skolens intranet, som TV2/Fyn i dag er kommet i besiddelse af.

- Vi er bekymrede for vores børns skolegang, for deres faglighed, deres udvikling og deres videre skolegang.

Sådan lyder det blandt andet i et brev, der er sendt ud på skolens intranet af utilfredse forældre med en opfordring til at skrive under, hvis man er enig.

Det er der mange, der er, for indtil videre har over 100 forældre underskrevet brevet, der blev sendt ud i starten af september, og som skal bruges til at råbe ledelsen op.

Skoleleder Kurt Schandorph har i dag ikke ønsket at kommentere sagen.

Heller ingen af forældrene, vi i dag har talt med, ønsker at stille op til interview. Men de bekræfter, at der er stor utilfredshed på skolen.

Det drejer sig blandt andet om for mange vikarer, lærerudskiftninger, presset økonomi og børn, der ikke lærer nok. Derudover retter forældrene også kritikken mod skolens ledelse:

- Vi oplever en større afstand mellem skole og hjem, står der blandt andet i bekymringsbrevet. Derudover står der også:

- Vi oplever en struktur, der ikke fungerer.

I teksterne på intranettet fremgår det også, at 40 elever er skiftet til Havrehedskolen i Morud. Det bekræfter skolen, som siger, at de har modtaget 40-50 elever fra Korup over de sidste 6 år.

Oversigt

    Oversigt