I det fynske folks tjeneste

Forældreprotest i Middelfart

Skolebestyrelsen frygter for kvaliteten af undervisningen i Strib efter nedskæringsrunden

1 af 3

Skolebestyrelsen for Strib Skole sender torsdag en løbeseddel med eleverne hjem. Her opfordres forældrene til at protestere mod planlagte besparelser på skolerne i Middelfart Kommune.

Overskriften på løbesedlen er: "har du glemt hvordan man gør, Steen?" med adresse til borgmester Steen Dahlstrøm (Soc.dem.) der er tidligere skolelærer.

- Nu har vi fået nok, vi frygter at de svage elever bliver tabt på gulvet og det vil vi gerne gøre politikerne opmærksomme på. Politikerne tror at skolen er en fabrik, hvor man kan skære ned uden konsekvenser for elverne, siger Jes Rønn Hansen, der er formand for skolebestyrelsen på Strib Skole.

Skolebestyrelserne på de øvrige skoler i nuværende Middelfart, Ejby og Nørre Åby Kommuner får også tilsendt løbesedlen med opfordring til at tilslutte sig aktionen i Strib.

Forældrene på Strib Skole mener at besparelsen på skolen vil føre til dårligere undervisning, fordi lærerne skal undervise flere timer.

- Det bliver nærmest umuligt for lærerne at tage sig af de svage elever, siger formand for skolebestyrelsen i Strib, Jes Rønn Hansen.

I budgettet for 2007 er en årlig lejrskole sparet væk. Også det er forældrene sure over.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.