Forbedringer på vej til odenseanske cyklister

På vej mod kommunalvalgets opløbsstrækning vil både Venstre og socialdemokraterne nu forbedre de odenseanske cyklisters vilkår. Det ene parti vil have flere cykelparkeringspladser, det andet fokuserer på flere cykelstier.

Socialdemokraten Thomas Funding er træt af parkeringsforholdene for de odenseanske cyklister, han vil have flere underjordisk cykelparkeringer som den ved Fyens Stiftstidende.

- Vi har et problem med, at der er alt for få ordentlige parkeringspladser til cykler. Derfor står der cykler alle mulige steder og spærrer for de gående, samtidig tror jeg at ordentlige cykelparkeringer ville sænke antallet af cykeltyverier, siger Funding.

Regeringen har afsat 500 millioner kroner til at fremme cyklismen, og de penge vil Venstres Lars Lilleholt gerne have fingre i til Odense, men han mener, at pengene skal bruges på flere cykelstier i stedet for p-pladser.
- Det er nødvendigt med flere cykelstier, blandt andet for at vores børn kan komme sikkert i skole, et forslag om dyre parkeringspladser tror jeg ikke har meget gang på jorden, siger Lilleholt.

- Vi skal have flere parkeringspladser for at få flere til at cykle i Odense, det er en nødvendig investering i mine øje, siger Thomas Funding.

Oversigt

    Oversigt