Ford Mustang ude af kontrol: Folk måtte springe for livet

Fodgængere på Klingenberg i Odense var nær torpederet, da en blå sportsvogn pludselig kom mod dem på fortovet.

En 50-årig mand mistede her til eftermiddag kontrollen over sin ældre blå Ford Mustang i det indre Odense, hvor folk måtte kaste sig væk for at undgå at blive ramt, inden bilen blev effektivt stoppet af en lygtepæl ud for Magasin. Det fortæller vagtchef ved Fyns Politi Steen Nyland.

- Manden kører så hurtigt, at han mister herredømmet. Der er lange blokadespor efter bilen, siger vagtchefen.

Bilen kom kørende ad Klaregade og drejede ud ad Klingenberg i retning mod Klosterbakken, da det gik galt.

- Det var jo lørdag eftermiddag, så der var masser af mennesker i byen. Folk måtte springe til højre og venstre for ikke at blive ramt, lyder det fra Steen Nyland.

Politiet har talt med en del vidner, men mangler fortsat at tale med en kvinde med to børn i en cykelanhænger, som var tæt på at blive ramt af den løbske Mustang. Kvinden beskrives som asiatisk.

- Hun kørte hurtigt derfra, men hende vil vi meget gerne i kontakt med, siger Steen Nyland, der opfordrer kvinden til at ringe til Fyns Politi på 114, så de også kan få hendes vidneudsagn med.

Det er endnu ikke afgjort, hvordan politiet vil gribe sagen mod den 50-årig an, men vagtchefen fortæller, at det blandt andet er ved at tale med det sidste vidne, de kan finde ud af, om den kan løftes op til noget andet end blot et banalt færdselsuheld.

Oversigt

    Oversigt