I det fynske folks tjeneste

Forfald lukker del af børnehave

I Lindegården er leder Liselotte Vesterholm ved at finde en løsning på børnepasningen de næste dage.

Børnehaver, skoler og haller forfalder i Odense. Børnehaven Lindegården er nu så farlig for børnene, at halvdelen af institutionen lukkes fra imorgen.

Gul stue i børnehaven Lindegården lukkede ved fyraften i dag, og den åbner ikke i morgen. Det er ikke længere sikkerhedsmæssigt forsvarligt at have børn på stuen.

Stue holder til i en 30 år gammel barak. Fundamentet i en barakker er kraftigt medtaget af råd. Det skaber huller i gulvet og revner i væggene.

Men det er ikke kun Lindefården der forfalder. Mange af Odenses skoler, daginstitutioner og haller er i dårlig stand. I Korup Hallen har flere års manglende renovering sat sit præg.

Børne- og ungerådmand Jane Jegind, Venstre, i Odense kommune vil nu have gjort noget ved problemet. Penge skal findes, når der skal forhandles om brugen af oppverskuddet fra fusinon af Odense energi - og ved budgetforhandlingerne, mener Jane Jegind.

I Lindegården er leder Liselotte Vesterholm ved at finde en løsning på børnepasningen de næste dage. Hun håber pengene kan findes til den tiltrængte renovering.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.