I det fynske folks tjeneste

Forlig på vej om Tina Turner-show

Tina Turner var en del af det store show.

Knap et år efter H.C. Andersen-åbningsshowet i Parken er produktionsselskabet Initial og HCA-fonden ved at blive enige om et økonomisk forlig.

H.C. Andersens jubilæumsår er slut, men striden om sidste års skandaleramte åbningsshow i Parken er stadig en alvorlig torn i øjet på HCA 2005 Fonden.

I mere end 10 måneder har fonden og det britiske produktionsselskab Initial forhandlet om, hvem der havde ansvaret for showet, der gav H.C. Andersen-fejringen en gevaldig økonomisk hovedpine i de resterende jubilæumsmåneder. Ritzau erfarer nu, at en aftale mellem de stridende parter endelig ventes på plads inden for et overskueligt antal uger.

I ugerne efter showet i Parken føg beskyldningerne mellem HCA-fonden og det britiske produktionsselskab, der havde fået ansvar for at producere det storstilede arrangement. Fonden henholdt sig til, at Initial havde en stor del af ansvaret for det økonomiske tab. Blandt andet derfor jagter fonden et forlig, der kompenserer den med et beløb, som den mener, den er berettiget til.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.