I det fynske folks tjeneste

Forsvarer kræver at Anni går fri

Anni Brinch, tidligere Fønsby, bør gå fri, mener hendes forsvarer.

Det er fuldstændig uklart, hvornår det er kriminelt at drive bordel i Danmark, mener Anni Brinchs forsvarer, der kræver hende frifundet.

Mens anklageren i den store rufferisag ved Retten i Odense kræver kendismodellen Anni Brinch mindst tre år bag tremmer, mener hendes forsvarer, at hun helt bør gå fri.

Anni Brinch, der tidligere hed Fønsby, står i Retten i Odense sammen med en veninde tiltalt for at drive en stribe bordeller og have tjent mindst 11 millioner kroner på bordellerne.

Forsvareren Ole Schmidt mener, at rufferibestemmelserne i straffeloven i sig selv er forældet og ualmindeligt svær at forstå og endnu mere at efterleve. Den nuværende formulering om "kønslig usædelighed" er op mod 140 år gammel, og langt fra tidssvarende, mener forsvareren.

- Rufferibestemmelsen har således oplevet både pornoens frigivelse, alfonserireglens ophævelse og prostitutionens lovliggørelse, og ingen har tilsyneladende tænkt på, om ikke snart det var på tide at kigge lidt nærmere på den. Har den bestemmelse ikke overlevet sig selv,? spurgte Ole Schmidt i sin procedure mandag eftermiddag.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.