I det fynske folks tjeneste

Forsvunden mand kan være nået langt

01:23

Vagtchef Lars Fredensborg, Fyns Politi.

1 af 2

Den forsvundne Kaj Ove Jørgensen er afhængig af sin el-scooter for at komme rundt, men han har en oplader med, og derfor frygter Fyns Politi, at han kan være nået langt.

Kaj Ove Jørgensen har fået amputeret begge ben, og er afhængig af sin blå el-scooter for at komme rundt. Alligevel frygter politiet, at den 69-årige, Alzheimers-ramte mand kan være nået langt væk.

- Scooteren har en rækkevidde på halvtreds kilometer på én opladning, Men han også taget sin oplader med, så han har en udvidet aktionsradius, siger vagtchef hos Fyns Politi, Lars Fredensborg.

Kaj Ove Jørgensen har været meldt savnet siden tirsdag aften. Politiet har indstillet eftersøgningen ind til videre, fordi de ikke længere ved, hvor de skal lede.

- Torsdag overfløj vi Stige-halvøen med helikopter, vi har været ude med hundepatruljer, vi har lavet afhøringen alle relevante steder, og fulgt op på de henvendelser, vi har fået. Men vi kan ikke komme videre, før vi får noget nyt konkret at gå efter.

- Jeg vil gerne bruge tid og penge på endnu en helikopteroverflyvning, men jeg mangler simpelthen noget konkret at gå efter, siger Lars Fredensborg.

Fyns Politi vil altså meget gerne i kontakt med folk, der har set Kaj Ove Jørgensen. De kan kontaktes på telefon 114.

Han er sidst set på Banjo's Grill på Sandhusvej i Odense, hvor han købte fire burgere, og i følge vidner virkede konfus.

Ved du noget? Så send os et tip