Fortsat intet spor af 82-årig mand fra Svendborg

Eftersøgningen blev indstillet torsdag middag, og fredag morgen er der fortsat intet spor af den 82-årige mand, der frygtes at være faldet i havnen.

Eftersøgningen af den 82-årige mand, der siden onsdag aften har været forsvundet, blev indstillet torsdag middag, og der er fortsat intet spor af manden, oplyser Fyns Politi fredag morgen.

- Intet nyt derfra. Vi venter lige at se, når det bliver lyst, siger vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi.

Fyns Politi kan samtidig fortælle, at der ikke har været gjort det store, siden eftersøgningen blev indstillet. Politiet har i samarbejde med Hjemmeværnet, Beredskab Fyn og Søværnets Operative Kommando ledt efter manden hele formiddagen i Svendborg Havn, men uden resultat.

Manden tog onsdag aften ved 22-tiden ned for at tilse sin båd, der ligger inde i bunden af Svendborg Havn, og ingen har siden hørt fra ham. Politiet ved heller ikke, hvorfor han valgte at gøre det på det tidspunkt.

Siden klokken 22.10 onsdag aften har det heller ikke været muligt at spore mandens telefon.

Det var nogle havnearbejdere, der tidligt torsdag morgen fandt bilen med både motoren og lyset tændt. Bilen var parkeret vinkelret mod mandens båd, muligvis for at give noget arbejdslys.

Arbejderne kontaktede kort efter klokken syv torsdag morgen politiet, som efterfølgende kontaktede mandens familie.

Oversigt

    Oversigt