Fortsat uklarhed om muligt overgreb i Svendborg

Fyns Politi efterforsker stadig en sag om et muligt seksuelt overfald på en yngre kvinde i Svendborg natten til lørdag.

Fyns Politi efterforsker stadig, om en yngre kvinde natten til lørdag blev udsat for en seksuel krænkelse på Hotel Ærø i Svendborg. Kvinden husker selv kun meget lidt om, hvad der er sket.

- Hun har været udsat for noget, men hvad og hvordan efterforsker vi stadig. Vi skal også have gennemset en del videoovervågninger fra området, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Efterforskningen har fastslået, at kvinden var på natklubben Den Blå Gård natten til lørdag, men hvad der er sket derefter er noget uklart.

Undersøgte stedet lørdag

Fyns Politi undersøgte flere steder på Hotel Ærø i løbet af lørdag.

Fyns Politi vil meget gerne tale med personer, der har overnattet på Hotel Ærø natten mellem fredag og lørdag. Politiet vil også gerne høre fra folk, der har opholdt sig på eller udenfor hotellet natten til lørdag.

Politiet vil gerne høre, om overnattende gæster har bemærket eller hørt et eller andet usædvanligt inde i bygningen.

Politiet har en formodning om, hvor på hotellet forbrydelsen kan være foregået. Men tidspunktet er de fortsat usikre på.

- Vi ved fra et vidne, at der omkring klokken 04 natten til lørdag gik en person rundt og tog i dørhåndtag på hotellet. Har man som gæst set eller hørt noget i den forbindelse, vil vi meget gerne tale med dem, fortalte vagtchef ved Fyns Politi, Steen Nyland, søndag til TV 2/Fyn.

Politiet ved altså, at der blev taget i dørhåndtag ved 04-tiden, men hvornår den forurettede yngre kvinde og den mulige gerningsmand ankom til hotellet, har efterforskerne endnu ikke overblik over. Eller om der overhovedet er en sammenhæng.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt