I det fynske folks tjeneste

Fra fancy til fastfood: Michelinkok åbner burgerbar i Odense

Det er en bearnaisekonge med Michelin-stjerner i bagagen, der åbner sin sjette fastfoodrestaurant til foråret. Det er den første uden for København.

Fastfood med stjerner. I 2018 åbner Michelinkokken Rasmus Oubæk sin første burgerrestaurant uden for København. Jagger Fast Food hedder den. Foto: Pressefoto

Rasmus Oubæk, der også er kendt som bearnaisekongen, står allerede bag fem "Jagger Fast Food" i København. Nu har han lejet sig ind i Vestergade 5 i Odense sammen med sin partner Christian Brandt for at åbne den sjette burgerbar.

Det skriver Barfoed Group i en pressemeddelelse.

Her er planen, at der skal ske en større ombygning, inden restauranten forventes at åbne senest 1. april næste år. 

Droppede stjernerestaurant og åbnede burgerbar

Rasmus Oubæk er kendt fra sin tid på den to-stjernede Michelin restaurant Kommandanten, men han fik også en Michelin stjerne for sin egen restaurant Oubæk. Siden har han været inde over MASH, Pluto og Gorilla. 

Rasmus Oubæk åbnede den første burgerbar i marts 2016, og anmelderne har ikke været fedtet med stjerner eller hjerter. Politiken gav for nylig burgerbaren seks hjerter under overskriften: Jagger er sådan en burgerbar, man ellers kun kan drømme om.

En klassisk hamburger kommer til at koste omkring 50 kroner. 

Her kommer den til at ligge: