I det fynske folks tjeneste

Fra stripper til politiker: Kend din kandidats hemmeligheder

Foto: TV 2/FYN

En har været stripper, en anden passet køer i Pyrenæerne og en tredje er afhængig af Disney-shows. Kandidaterne har som alle andre fejl og mangler. Mød nogle af dem i programserien "Politiker uden Politik".

Selvom de til daglig eller flere gange om uden sidder med snuden begravet i kommunale budgetter og love og en given hverdag én gang om måneden klokken 17 snegler sig ind på deres plads i byrådssalen, har politikerne og de mange kandidater til de fynske byråde typisk også andet at tage sig til.

Læs også 10 minutter: Pågående magasin går kritisk til kandidaterne

Langt de fleste skal udover deres politiske virke også møde ind på et et job hver eneste dag fra 8 til 16. Derudover skal der ofte presses et par interesser ind i kalenderen, børn skal hentes, og sommerhuset skal passet. 

Og ud over kalendergymnastikken, logistikken i hjemmet og fritidshobbyerne gemmer der sig typisk også et mennesket bag sminken, personen som slipset hænger på.

Dét menneske, som er grundlaget for det politiske arbejde og interesse, portrætterer vi i programmet "Politiker uden Poltik" som Signe Ryge og Preben Dahl står bag.

Læs også Kom til debatmøde i din egen kommune

10 udvalgte kandidater fra de 10 fynske kommuner er med programmet, hvor der bliver snakket om deres arbejdsmæssige liv, deres hobbies og ikke mindst deres hemmeligheder. For det er nemlig et krav - vi vil vide noget, ingen andre ved. Til gavn for seerne og fynboerne, så de lettere kan identificere sig med den, de sætter kryds ved den 21. november 2017. 

I programmerne vil der både være hemmeligheder fra fortiden, enorme interesser for blandt andet Disney og Zoo. Men også fortællinger om dyrepasning i Pyrenæerne, og en opvækst med problemer. 

Du kan se programmet alle hverdage i uge 43 og 44 - fra mandag den 23. oktober - på TV 2/Fyn Nyhedskanalen klokken 17.30 og igen klokken 19.55. Derudover kan du altid se programmet på www.tv2fyn.dk. 

20:10

Hvem gemmer sig egentlig bag politikeren

Luk video
19:18 Luk video

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.