Frederik d. 9. i millionbedrageri

Museumsfærgen Frederik den niende er ganske ufrivilligt blevet midtpunkt i en bedragerisag i millionklassen. I følge Københavns Politi har en kinesisk forretningsmand solgt anparter i færgen for mindst to millioner kroner. Problemet er, at den kinesiske forretningsmand ikke har noget som helst med færgen at gøre.

-

Museumsfærgen Frederik den niende er ganske ufrivilligt blevet midtpunkt i en bedragerisag i millionklassen.
I følge Københavns Politi har en herboende kinesisk forretningsmand solgt anparter i færgen for mindst to millioner kroner. Problemet er, at den kinesiske forretningsmand ikke har noget som helst med færgen at gøre.

Frederik den niende blev sidste år solgt til en anden kinesisk forretningsmand. I følge Jyllands-Postens oplysninger så er der ingen forbindelse mellem de to kinesere.

Bedrageriafdelingen i Københavns Politi leder nu efter den falske anpartssælger, men foreløbig uden held. Efterforskningen tyder på, at forretningsmanden har fremvist falske papirer, der viser, at han er ejer af færgen. Herefter har velvillige investorer underskrevet papirerne og købt anparter for op til én million  kroner.

Oversigt

    Oversigt