Frederikshavn vinder i Odense og snupper førstepladsen

OIK måtte torsdag aften se sig besejret på hjemmebane efter et effektivt powerplay fra gæsterne fra Frederikshavn.

Frederikshavn White Hawks har fået en god sæsonstart i Metal Ligaen, og torsdag aften hoppede klubben forbi Sønderjyske og op på førstepladsen i rækken.

Det skete da frederikshavnere på udebane bankede Odense Bulldogs med 6-3. Sejren blev grundlagt på tre intense minutter i første periode.

Her bragte Frederikshavn-svenskeren Robin Bergman gæsterne foran i powerplay, men under et minut senere udlignede Odense.

Stillingen 1-1 stod blot i 16 sekunder, før Frederikshavn igen var foran, og yderligere to minutter senere blev det så 3-1 til gæsterne.

Odense kom bedst ud til anden periode og fik reduceret, men stillingen var efter perioden 5-3 til Frederikshavn.

I tredje periode scorede forwarden Marcus Olsson til slutresultatet 6-3. Det var Frederikshavns tredje mål i powerplay.

Tre point adskiller Sønderjyske og Frederikshavn i toppen af tabellen, men Frederikshavn har spillet to kampe mere end sønderjyderne, der har hentet lutter sejre i sine første fire kampe i sæsonen.

Odense ligger nummer fire med ni point efter fem kampe.