FREM vinder vandpolopokalen

FREM Odense vinder årets Pokal A vandpoloturnering. De slog de danske mestre fra Slagelse 13-4.

De fire bedste herrevandpolohold og de tre bedste damevandpolohold i Danmark mødtes søndag for at afgøre, hvem der skulle kalde sig Pokalmestre 2014.

Hos herrerne kom finalen til at stå mellem turneringens stærkeste hold: FREM Odense og Slagelse.

Det blev endeligt afgjort efter to semifinaler, hvor Odenseklubben OSLF og København måtte se sig slået.

Udenlandsk forstærkning

Odenseholdet har to ungarer, en ukrainer og en portugisisk landsholdsspiller.

Rui Moreira er en af dem, og han er også holdets træner til dagligt. Det er hans første internationale titel som træner.

På Facebook skriver han stolt:

- We won because of the dedication and talent of our players.

I don't know what changed because I only arrived last year but I know that FREM is a club with a long tradition in waterpolo and with lots of titles, so its was a normal process of renovation and I hope to achieve more for the history of the club.

Kvindlige pokalvinder

Hos kvinderne var det Lystrup, der vandt årets pokal. De vandt over Fynsholdet og Hovedstadens Svømmeklub.