Fremskridt for overfaldet hundelufter

Trods hårde odds er der fremskridt at spore hos den 59-årige hundelufter fra Vollsmose, der i maj var udsat for et voldsomt overfald. Det fortæller vennen til Ekstrabladet.

Den 59-årige enkemand blev overfaldet og slået bevidstløs, da han den 23. maj i år var ude at lufte genboens puddelhund i Vollsmose. Herefter lå den 59-årige i koma i længere tid og er angiveligt blevet svært hjerneskadet efter overfaldet.

Men en bekendt, der har besøgt den 59-årige på Hammel Neurocenter fortæller nu, at der er små fremskridt at spore.

- Jeg har netop besøgt ham og er positivt overrasket. I andres øjne kan han måske ikke så meget. Men i forhold til, hvordan han havde det for halvanden måned siden, så er hans tilstand forbedret, fortæller vennen til Ekstrabladet.

Den 59-årige er indlagt på centret i Hammel til genoptræning.

- Han er lammet i højre side, men kunne denne gang selv drikke en kop kaffe. Sidste gang jeg besøgte ham, kunne han ikke engang holde sit eget hoved. Han kan genkende mig, men det er svært at sige, hvor godt han er orienteret i tid og sted. Nogle gange siger han noget meget fornuftigt, men så pludselig begynder han at sige noget "volapyk", fortæller vennen, hvis navn er kendt af Ekstrabladet.

Han fortæller også, at han ikke ved, om den 59-årige overhovedet husker overfaldet den 23. maj.

Tre drenge i alderen 15-16 år er sigtet for overfaldet og anbragt på en lukket institution. Retssagen mod de tre begynder den 14. oktober

Oversigt

    Oversigt