Frivillige leder fortsat efter 78-årig

Seniorhuset Mødestedet på Industrivej 2 i Søndersø er mødested for de frivillige, der vil hjælpe med at lede efter den forsvundne Helen Irene Jensen.

Politiet har lige nu ikke patruljer ude at lede efter den forsvundne 78-årige Helen Irene Jensen, der i mandags forsvandt fra sit hjem i Søndersø.

Til gengæld er der en lang række frivillige, der planlægger at bruge weekenden  på at gennemsøge området omkring Søndersø for at finde den demente kvinde, der nu på femte døgn er fosvundet.

Eftersøgningen planlægges af foreningen Missing People Denmark, der har valgt Seniorhuset Mødestedet som udgangspunkt for weekendens finkæmning af området nær Nordmarksvej, hvor Helen Irene Jensen sidst blev set sent mandag aften.

Weekendens eftersøgning bliver ikke umiddelbart med deltagelse af politiet, der har vurderet, at det ikke længere er hensigtsmæssigt at bruge mandskab på sagen. Simpelthen fordi de ikke har noget konkret at gå efter.

- Vi har ikke nogen ude og lede efter hende nu, og det får vi først igen, hvis vi får noget konkret at gå efter. Nordfyn er stor, så det giver ikke mening at gennemgå det hele fra a-z, siger vagtchef hos Fyns Politi Thomas Bentsen.

Hvis du vil deltage i eftersøgningen af Helen Irene Jensen, kan du melde dig hos Missing People Denmark på Industrivej 2 i Søndersø.

Helen Irene Jensen beskrives som 160 centimenter høj og spinkel med skulderlangt, gråt hår. Hun blev sidst set iført hvid T-shirt, hvid cardigan og blå cowbowbukser.

Hvis du har set hende, eller har nye oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 114. 

Missing People Denmark opfordrer til at følge med på deres Facebook-side, hvis man har spørgsmål eller ønsker at deltage i eftersøgningen.

Oversigt

    Oversigt