Frivillige og politi leder efter 52-årige

Eftersøgningen efter den forsvundne Kirsten Bay Andersen fra Sønderjylland breder sig nu til Fyn. Mandag formiddag mødes en gruppe frivillige i Assens for at lede efter kvinden langs de fynske strande. Fyn Politi havde natten til mandag en båd i vandet for at lede efter kvinden.

Politiet fik sent søndag aften en melding om at vidner havde set noget flyde ude i vandet ud for Husby Strand. En eftersøgning i en båd afslørede dog at der bare var tale om en sten med tang. Fyns Politi deltager indtil videre ikke yderligere i eftersøgningen, men det gør almindelige mennesker.

Syv personer fra Haderslev mødes mandag formiddag i Assens for at finkæmme strandene mellem Assens og Middelfart.

- Som vindforholdene var den dag hun forsvandt, er det sandsynligt at hun er drevet mod Fyn og Assens. Derfor udvider vi nu eftersøgningen til dette område, fortæller Bianca Wortmann.

Gruppen fra Haderslev opfordrer fynboerne til at møde op og deltage i eftersøgningen.

- Vi søger svar og en afklaring. Vi vil gerne have en ende på det her og sørge for at familien får fred, siger Bianca Wortmann.

44-årige mand mistænkt

Den 44-årige Kirsten Bay Andersen forsvandt efter en firmafest i Haderslev natten mellem 25. og 26. september.Politiet mistænker en 44-årig mand for at have stået bag Kirsten Bay Andersens forsvinden. Hans båd er blevet beslaglagt, og betjente har også ransaget hans lejlighed i byen.

Hendes tøj og personlige papirer blev fundet i en affaldscontainer nær havnen i Haderslev, og den mistænkte har netop en båd i havnen.
Den 44-årige er tidligere dømt for voldtægt, og politiet overvejer at gå ud med en offentlig efterlysning af manden, hvis han ikke inden for de nærmeste dage melder sig selv eller bliver fundet.

Oversigt

    Oversigt