I det fynske folks tjeneste

Frømænd finder pengeskabe

Frømænd fandt to pengeskabe og en bærbar på bunden af Langesø.

De otte frømænd, der dykker i Langesø for at finde mordvåbnet fra mordet i Tusindårsskoven, har indtil videre kun fundet to pengeskabe og en bærbar.

Dobbeltmorderen fra Tusindårsskoven smed muligvis drabsvåbnet i Langesø ved Morud. Mandag leder otte frømænd efter maskinpistolen, men indtil videre har de bare beskræftet, at Langesø er et populært sted at dumpe ting.

- Vi har ingen anelse om, hvor det stammer fra, det kan jo have ligget der i årevis, siger kriminalassistent Per Bang fra Fyns Politi.

Frømændene fra Søværnet er i fuld sving med at gennemsøge Langesø, og de er vant til at finde mange andre ting, når de dykker til bunds i vandet.

Det er politiet, der har sendt bud efter frømændene i håb om at finde mordvåbnet fra en af årets mest omtalte kriminalsager, hvor et ægtepar tilsyneladende tilfældigt blev skudt ned med flere skudsalver på en aftentur i Tusindårsskoven den 13. april i år.

Den 37-årige mand, der er sigtet i sagen har ikke udtalt sig, men politiet har oplysninger, der peger på Langesø. På grund af efterforskningen vil politiet ikke fortælle, hvor deres oplysning om Langesø kommer fra, men tilsyneladende tror man meget på teorien. I hvert fald er der sat betydelige ressourcer af til eftersøgningsarbejdet.

- Vi har delt søen op i 15-16 områder, og vi bliver ved til tirsdag aften. Medmindre våbnet dukker op inden, siger Henrik Justesen, drabschef, Fyns Politi.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.