I det fynske folks tjeneste

Frustreret Olsen: Vi får for lidt ud af det

Lars Olsen OB

OB-træner Lars Olsen er skuffet over efterårets pointhøst. Flot spil i 0-0-kampen mod Brøndby var kun til ringe trøst, mener træneren.   

I 45 minutter kunne OB-træner Lars Olsen se sit mandskab være totalt overlegne i søndagens SAS Liga-opgør mod Brøndby. I store perioder var der tale om direkte klasseforskel mellem de to hold, og derfor var det også en noget frustreret OB-chef, der gjorde status efter kampen, skrive Ritzau.

- Det var en af de bedste - hvis ikke den bedste - halvlege, vi har spillet i dette efterår. Vi spillede fantastisk, kom godt over kanterne og havde en god boldomgang. Vi skulle have vundet i dag (søndag, red.), mente Lars Olsen, som efter pausen kunne konstatere, at Brøndby fik skærpet sin defensiv og derigennem havde held til at holde OB afgørende fra fadet.

- Jeg føler, at vi skulle have vundet den kamp. Generelt står jeg dog også med en fornemmelse af, at vi har fået for lidt ud af det i sæsonen. Selvom vi blot har tabt en enkelt kamp, har vi kun hentet 23 point, sagde Lars Olsen til Ritzau. 

Ganske rigtigt må OB da også nøjes med en forholdsvis beskeden placering som nummer fem i SAS Ligaen. Otte uafgjorte kampe har tæret hårdt på pointregnskabet, og ifølge Lars Olsen er det langt fra godt nok for den ambitiøse klub.

- Det er svært at sige, hvad vi burde have gjort anderledes. I bund og grund handler det jo om at lave mål. Og når man ser på, hvor få mål vi har lukket ind, må vi sige, at vi jo ikke har været effektive nok, fortalte Olsen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.