I det fynske folks tjeneste

Frygter at søn vil blive bortført igen

Den 4-årige Adams mor, Helle Jensen, frygter at Adams far vil bortføre ham igen.

Fynske Adam blev sidste år bortført til Syrien at sin far. Nu frygter Adams mor, at statsforvaltningen giver faderen mulighed for at gøre det igen.

I september sidste år blev Adam bortført til Damaskus af sin far. Nu frygter Adams mor, Helle Jensen, at det vil ske igen.

BT skriver i dag, at statsforvaltningen overvejer at give Adams far lov til at se den 4-årige dreng uden opsyn.

- Jeg frygter meget, at han vil stikke af igen. En af hans bekendte har fortalt mig, at han føler sig snydt af Naser Khader og mig. Får han chancen, vil han tage Adam igen. siger Adams mor, Helle Jensen.

Det er et møde mellem statsforvaltningen og en børnesagkyndig, der giver Helle Jensen de bange anelser. På mødet afslår sagsbehandleren at forlænge den overvågede opsyn, fordi Adams far indtil nu har overholdt sine mødetider opført sig pænt.

Adam blev bortført i september sidste år. Kun med hjælp fra Udenrigsministeriet og Naser Khader lykkedes det efter to uger at få Adams far, Alaa Hassan Moussa, at vende tilbage til Danmark med sønnen.

Du kan se hele historien om Adam og bortførelsen på TV2 i aften, når de kl. 20.00 viser dokumentaren "Min søn er bortført".

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.