Fyn lokker københavnske boligkøbere

Med et massivt reklamefremstød vil Fyns Amt lokke københavnerne til øen.Reklamer i S-tog, aviser og ved indfaldsvejene til København skal fortælle, at Fyn er andet end rygeost og bindingsværk, men også et moderne videnssamfund, hvor man med fordel kan slå sig ned og få billige boliger med i købet. Det skriver Berlingske Tidende i dag.

-

Med et massivt reklamefremstød vil Fyns Amt lokke københavnerne til øen.

Reklamer i S-tog, aviser og ved indfaldsvejene til København skal fortælle, at Fyn er andet end rygeost og bindingsværk, men også et moderne videnssamfund, hvor man med fordel kan slå sig ned og få billige boliger med i købet. Det skriver Berlingske Tidende i dag.

Ifølge Fyns amtsborgmester, Jan Boye (K), vil kampagnen køre ved påsketid og især rette sig mod børnefamilier og folk over 50 år: I dag skal familier med en almindelig husstandsindkomst jo langt væk fra hovedstaden for at finde et attraktivt hus til en pris, de kan betale. En tommelfingerregel siger, at huspriserne på Fyn er cirka det halve af priserne i København

I Nyborg Kommune er antallet af pendlere til Sjælland og hovedstadsområdet øget kraftigt de seneste år.

Det tager fem kvarter at komme med toget herfra til København. Det er ikke mere, end det kan tage at komme gennem morgentrafikken i bil fra Nordsjælland til København, siger kommunaldirektør Lars Svenningsen.

Også Vestsjællands og Storstrøms amter mærker en øget interesse for at forlade hovedstadsområdet. Sidste år var nettotilflytningen mellem hovedstaden og de to amter på 3.500 personer.

Oversigt

    Oversigt