Fyn skal tiltrække flere konferencer

Fyn skal samarbejde om at trække flere konferencer til øen, hvis man spørger udvikling Fyn, der i dag har fremlagt deres resultater fra 2015 og ambitioner for 2016.

Fyn er et oplagt valg, når det gælder om at holde konferencer og møder for eksempelvis virksomheder på grund af øens geografiske placering, men der kan gøres endnu mere for at gøre Fyn attraktiv.

Et bredere samarbejde på Fyn vil kunne huse flere forskellige behov - også af den større slags. Det mener Udvikling Fyn.

- I stedet for kun at gå ud og sigte efter de konferencer, vi hver især kan tage, så kan vi, ved at være dygtige til at arbejde sammen, tage endnu flere konferencer, siger Niels Erik Haug Larsen, der er direktør hos Udvikling Fyn. 

Niels Erik Haug understreger dog, at Fyn allerede har en god del af møde-markedet, men at man sagtens kan udnytte Fyns potientale endnu mere.

Et af de steder, man kan se et potientiale, er hos Marienlystcenteret nord for Odense. Der har fede faciliteter i form af tennisbaner, men der mangler i stedet overnatningsmuligheder. Derfor er man gået ind i et samarbejde med Udvikling Fyn for at nytænke mulighederne for at huse konferencer.

 

- Udvikling Fyn kan hjælpe os med at netværke, give inspiration, kontakter og generelt tænke i andre mødepakker, siger direktør ved Marienlystcenteret, Jens Martinus Pedersen. 

Udvikling Fyn har til formål at varetage erhvervs- og turistfremmende aktiviteter. Ved at samle kompetencer og ressourcer er det målet at opnå øget effektivitet, vidensdeling og professionalisering til gavn for det fynske erhverv og den fynske turisme.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt