Fyn snegler sig gennem snestormen

Snestormen har indtil videre ikke skabt nogen problemer på Fyn. Trafikken snegler sig roligt afsted gennem snemasserne, og politiet har ingen meldinger om alvorlige ulykker. Se aktuelle vejmeldinger fra Fyns Amt

Snestormen skabte ingen trafikale problemer

Snestormen har indtil videre ikke skabt nogen problemer på Fyn. Trafikken snegler sig roligt afsted gennem snemasserne, og politiet har ingen meldinger om alvorlige ulykker.

Sne, fygning og kuling. Vinteren har for alvor ramt Fyn. Men fynboerne har tilsyneladende været godt forberedte - for mandag morgen kunne samtlige politikredse på Fyn melde om rolig og problemfri trafikafvikling.

De største problemer var i Odense, hvor et væltet træ over Rugårdsvej ved Langesø skabte kortvarige trafikale problemer. I krysdset mellem Ringvejen og Falen gik lyset ud i lyskrydset. Men de manglende signaler førte ikke til ulykker.

Hos Fyns Amts Vejvæsen er der i øjeblikket 50 køretøjer ude for at rydde sne.

"Alle veje er indtil videre farbare. Vi har ingen rapporter om problemer. Men vi råder bilisterne til at køre hjemmefra i god tid og tag den med ro", lyder det fra Bjarne Kristensen, Vagthavende fra Fyns Amts Vejvæsen.

Storebæltsbroen er lukket for lette køretøjer, og der er indført en hastighedsbegrænsning på 50 km/t. Men ellers er der ikke faldet meget sne på Østfyn endnu.

Oversigt

    Oversigt