I det fynske folks tjeneste

Fynbo bag nyt indvandrerkritisk parti

"Værn om Danmark". Det er navnet på et nyt landsdækkende parti, der vil arbejde mod integration og det, de kalder stigende islamisering. Den tidligere voldsdømte Michael Ellegaard fra Odense står bag.

Partiet, der vil samle alle indvandrerkritiske smågruperinger i landet, har i dag fået godkendt partinavnet af Indenrigsministeriet og går nu igang med at indsamle vælgererklæringer.

I en pressemeddelelse står Åse Clausen Bjerg og Michael Ellegaard som kontaktpersoner. Michael Ellegaard fra Odense har flere gange stillet op til valg på Fyn for "Frit Danmark" eller som enkeltperson, men aldrig opnået ret mange stemmer.

- Værn om Danmark fører hverken nazistisk eller racistisk politik. Vi fører den politik, som skal give danskerne trygheden tilbage. Vi vil kunne bestemme i vort eget land, og derfor skal vi ud af EU og opsige alle internationale konventioner, og vi skal have grænserne lukket. Danmark er ikke længere et trygt sted at færdes i, så vi vil  arbejde for hjemsendelse og for udvisninger af de mennesker, som angriber danskerne og ikke overholder landets almindelige traditioner for respekt, ro og orden, skriver det nye parti.

link