I det fynske folks tjeneste

Fynbo kåret til årets forskerspirer

Sune Demant Nørgaard Pedersen fra Ørbæk er blevet udnævnt til én af årets forskerspirer. Gymnasieeleven fra Ørbæk skal forske i honnings bakteriehæmmende virkning på sår. Bag udnævnelsen står Forsknings- og Undervisningsministeriet.

-

Sune Demant Nørgaard Pedersen fra Ørbæk er blevet udnævnt til én af årets forskerspirer. Gymnasieeleven fra Ørbæk skal forske i honnings bakteriehæmmende virkning på sår. Bag udnævnelsen står Forsknings- og Undervisningsministeriet.


Sune Demant Nørgaard Pedersen kommer fra Ørbæk på Østfyn, men går i øjeblikket i 3. G. på Herlufsholm Kostskole i Næstved.


Pengepræmie
Den fynske gymnasieelev får titlen som årets forskerspirer for et projekt, der skal undersøge om dansk honning har en mulig anvendelse som sårhellingsmiddel. Med udnævnelsen til årets forskerspirer følger en check på 15.000 kr.


Siden 1997 har Undervisnings- og Forskningsministeriet stået bag udnævnelsen af årets forskerspirer blandt danske gymnasieelever. Hvert år bliver 3-4 elever udnævt til årets forskerspirer.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.