Fynbo ny elitechef for dansk beachvolley

Den mangedobbelte fynske danmarksmester Anders Hoyer skal til sommer være ny elitechef for dansk beachvolley.

Fynske Anders Hoyer bliver nu elitechef for beachvolley i Danmark. 

Anders Hoyer kommer til at have det sportslige ansvar for elitebeachvolleyball, rådgive kraftcentrene, behandle ansøgninger om elitestøtte og udtage landshold i dialog med trænere, fortæller Volleyball Danmark i en pressemeddelelse. 

- Det er et decideret scoop for os og dansk beachvolley, at vi får tilknyttet en person med så stor erfaring og viden, siger Mikael Trolle, sportsdirektør i Volleyball Danmark.

- Volleyball Danmark er virkelig glade for, at Ander Hoyer har sagt ja til at videreføre det gode arbejde på eliteområdet i dansk beachvolley. Anders kommer med en masse pondus, dansk og international erfaring og stribevis af imponerende resultater fra sine mange år i beachvolley. Vi får en kompetent og faglig dygtig elitechef for beachvolley, som kan fortsætte med at løfte dansk beachvolley, siger Mikael Trolle.

Anders Hoyer, der både kommer fra og i dag bor i Odense, har været aktiv på både danske og internationale beachvolleybaner i mange år. Han har vundet 11 DM-medaljer og er stadig aktiv på Danish Beachvolley Tour.

Han glæder sig til at starte i sit nye job.

- Jeg glæder mig til en ny og spændende udfordring, hvor jeg kan være med til at videreudvikle elitemiljøet i dansk beachvolley sammen med spillerne og Volleyball Danmark, siger Anders Hoyer.

- Beachtouren er inde i en god udvikling, og jeg ser et stort potentiale i beachvolleysporten. Derfor ser jeg også frem til at være med til at skabe de rette rammer for vores talentfulde beachvolleyspillere rundt om i landet, så de på bedste vis kan videreudvikle sig og begå sig også uden for landets grænser, siger Anders Hoyer.

Anders Lund Hoyer

 

Oversigt

    Oversigt