Fynbo scorer 11,8 millioner i Lotto

Den rekordhøje Superpulje fandt ingen vinder onsdag, men der blev sandsynligvis jublet højt i Haarby. Her løb en person nemlig med 11 millioner kroner.

Der var ikke nogen Fætter Højben, der rendte med den rekordstore Superpulje på 157 millioner kroner i gårsdagens Onsdags Lotto, men til gengæld løb to heldige personer fra Fyn og Jylland med 11,8 millioner hver.

De to nybagte millionærer, der er fra henholdsvis Haarby på Fyn og Tranbjerg syd for Aarhus, ramte begge seks vindertal.

Helt nøjagtig kan de to heldige vindere sætte 11.836.797 kroner ind på kontoen - så skulle der være til en ordentlig cigar og en god flaske champagne nytårsaften.

Vinderkuponerne blev langet over disken i Kvickly på Kirketorvet i Tranbjerg og i Netto i Algade i Haarby. Begge vindere fandt vej til millionerne på en Lynlotto-kupon.

Omkring to millioner danskere prøvede lykken og smed penge efter en lottokupon inden onsdagens rekordtrækning. På en normal onsdag ligger det tal kun på omkring 500.000.

Men selvom lottokuponerne gik som varmt brød, blev det såkaldte Supertal, der udløser Superpuljen, ikke trukket.

Dermed er der godt 142 millioner kroner på højkant onsdag efter nytår. Sandsynligheden for at rende med den gigantiske gevinst er dog kun 1 til 98 millioner.

Den hidtil største lottogevinst, der er vundet på dansk jord, er på 38,5 millioner kroner og blev vundet i marts 2008 af en familie i København.

Danske Spil har stadig til gode at høre fra de to nyudklækkede millionærer. Når det sker vil Danske Spil tilbyde de to vindere økonomisk rådgivning - ligesom alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Oversigt

    Oversigt