Tidligere GOG-spiller tæt på at blive ny dansk landstræner

Rhein-Neckar Löwens danske succestræner, Nikolaj Jacobsen, er kun en underskrift fra jobbet som dansk herrelandstræner, erfarer TV 2 SPORT.

Dansk Håndbold Forbund er lige på trapperne med navnet på den nye træner for det danske herrelandshold.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er forbundet og Nikolaj Jacobsen blevet enige om et samarbejde, der indledes til sommer, når den igangværende aftale med Gudmundur Gudmundsson udløber.

TV 2 SPORT erfarer, at aftalen er på plads, og at der lige nu kun mangler små, kosmetiske fragmenter, samt en underskrift.

Nikolaj Jacobsen træner lige nu Rhein-Neckar Löwen i den tyske bundeliga, og det bliver han ved med. DHF har angiveligt droppet forbundets normale princip om, at en landstræner ikke må træne et klubhold samtidig. Derfor skal Nikolaj Jacobsen både træne det tyske storhold og det danske landshold.

- Jeg kan kun gentage det, jeg altid har sagt, nemlig at jeg ikke vil kommentere mine kontraktlige forhold i medierne, siger Nikolaj Jacobsen.

Det har her til formiddag ikke været muligt at få en kommentar fra DHF’s generalsekretær, Morten Stig Christensen.

I sidste uge kom det frem, at Gudmundur Gudmundsson stopper som dansk landstræner til sommer, når hans tre-årige periode udløber.

Flere trænere har været nævnt, men DHF har ifølge TV 2 SPORTs oplysninger kun haft Nikolaj Jacobsen i kikkerten.

Oversigt

    Oversigt