I det fynske folks tjeneste

Fynbo til angreb på nissehader

01:03

Den hængte nisse i Løkken. Den er i mellemtiden blevet stjålet

1 af 2

Tine Veje Klinge-Christensen fra Nyborg er blevet så harm over den nordjyske præst, som har hængt nisser, fordi han betragter dem som dæmoner, at hun er medstifter af protestside på Facebook.

Protesten er rettet mod frikirke-præsten Jon Knudsen i Løkken, som har hængt en nisse på åben gade, fordi han betragter nisser som dæmoner.

Det har gjort veninderne Tine Veje Klinge-Christensen fra Nyborg og Caroline Palmgren Colov fra Nivå så forargede, at de har oprettet en side på Facebook med titlen: Indsamling af nisser til nissehaderen Jon Knudsen.

På siden, der tirsdag eftermiddag havde 421 medlemmer, opfordrer veninderne til, at man "spammer" Jon Knudsen ved at sende nisser til ham.

Det er der allerede 10, der har gjort, fortæller Tine Veje Klinge-Christensen.

Begyndte som spøg

- Det begyndte egentlig som en spøg. Ligesom nogen sendte citronmåner til Dansk Folkeparti, ville vi sende nisser til nissehaderen, siger Tine Veje Klinge-Christensen.

Hendes forargelse er dog seriøs nok.

- Han har lov til at have sin holdning, men det er ikke smart at hænge en nisse et sted, hvor der kommer mange børn forbi, siger hun.

Hun tilføjer, at formålet er at få Jon Knudsen til at tænke over det han har gjort.

Veninden, Caroline Palmgren Colov fra Nivå, siger, at håbet også er, at Jon Knudsen går ind på siden, hvor der er indlæg fra folk, der skriver om, hvor hyggelige nisser kan være til jul.

Til Facebooks login

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.