Fynboer i kø for fleksjob

Antallet af fynboer, der venter på at komme i fleksjob, er mere end fordoblet i løbet af et år. For et år siden ventede godt 100 fynboer på at få et fleksjob, i dag venter langt over 200. Dansk Arbejdsgiverforening mener, at køen skyldes de fynske virksomheders pressede situation.

-

Antallet af fynboer, der venter på at komme i fleksjob, er mere end fordoblet i løbet af et år. For et år siden ventede godt 100 fynboer på at få et fleksjob, i dag venter langt over 200. Dansk Arbejdsgiverforening mener, at køen skyldes de fynske virksomheders pressede situation.  Det fortæller Radio Fyn, tallene stammer fra en rundspørge, som radioen har lavet blandt de fynske kommuner.

\"Hvis en virksomhed står i en afskedigelsessituation, så er det svært at argumentere for, at man skal ansætte nye medarbejdere i fleksjob. Det er ikke særlig venligt over for det personale, man har i forvejen og måske har haft i mange år. Det at ansatte fleksfolk kræver en forståelse fra de andre medarbejdere, så dem i fleksjob bliver integreret på en positiv og god måde\", siger Dansk Arbejdsgiverforenings formand Hans Nielsen til Radio Fyn.

Oversigt

    Oversigt