Fynboer nu på vej til VM i Pokémon

Pikachu. Golbat. Charmander. Pokémon-universet lever videre, og nu er fire fynboer på vej til VM i det strategiske spil.

Fire fynboer er nu kvalificeret til at deltage i VM i Pokémon til august. Det fortæller Simon "Slaughter" Eriksen, der er en af de fire, der blev kvalificeret ved weekendens EM i Holland.

- Jeg føler mig klar til VM, men jeg må indrømme, at niveauet var meget høj til dette års EM, siger Simon Eriksen, der fik en 15. plads i master divisionen.

Også Simon Eriksens lillebror, Jesper Eriksen på 14, er blandt de VM-inviterede. Han fortalte til TV 2/FYN i sidste uge, at det, han frygtede mest, var at møde nogle af hans venner i EM-turneringen, og den frygt viste sig at blive en realitet. Jesper Eriksen mødte nemlig flere af sine venner i top-8, men endte alligevel på en flot 3. plads i senior divisionen.

- Vinderen af EM i senior divisionen blev faktisk en af Jespers venner, en amerikansk pige, fortæller de to Eriksen-brødres far, Brian Eriksen, der også var dommer ved EM-turneringen.

- Jeg dømte dog ikke mine sønners kampe, fastslår Brian Eriksen.

VM i Pokémon finder sted i San Francisco den 19.-21. august, hvor alle deltagerne skal have kvalificeret sig for at kunne deltage.

 

Pokemon er ikke for børn. Se indslag om EM-forberedelserne

 

Oversigt

    Oversigt