Fynboerne kede af Trump-sejr: Det kunne ske herhjemme

Frygten for flere flygtninge og illegale indvandrere har sikret Donald Trump sejren, mener flere fynboer.

De fynske politikere er skuffede og triste over resultatet af nattens amerikanske præsidentvalg, hvor republikaneren Donald Trump overraskende løb med sejren for næsen af demokraten Hillary Clinton.

Det gælder også flere fynboer, der har givet udtryk for, at de er vrede og kede af valgresultatet. En af de mest populære kommentarer på TV 2/FYN’s Facebook-side prøver at forklare, hvordan outsideren Donald Trump kunne triumfere.

- Når politikerne går til valg med flere flygtninge til landet og bedre forhold for illegale indvandrere, så siger folket sgu nej, skriver Brian Hansen med henvisning til Hillary Clintons mislykkedes kampagne. 

quote Når politikerne går til valg med flere flygtninge til landet og bedre forhold for illegale indvandrere, så siger folket sgu nej.

Brian Hansen

Det kunne ske herhjemme
Den kontroversielle rigmand indtager Det Hvide Hus til januar, og selv om man er dybt uenig i USA’s kommende præsidents holdninger og attitude, må man respektere valgresultatet.  

- Demokratiet har talt. Det må alle respektere, også selv om man ikke er enig i hans politik og hans måde at være på. Lad ham vise, hvad han kan udrette, skriver Jean-Claude Kramer fra Odense.

- Det viser lidt den politikerlede, folket har. Det samme kunne ske herhjemme, forsikrer Anette Gitte Simonsen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

9/11 og 11/9
Per Søndergaard fra Odense hæfter sig ved datoen, Trumps valgsejr faldt på, og han sammenligner terrorangrebene i New York og Washington den 11. september 2001 med republikanerens valgssejr, der faldt efter midnat den 9. november.   

- To historiske datoer i Amerika: 11/9 og 9/11, skriver han.

Andre går endnu videre og sammenligner Donald Trump med Adolf Hitlers Nazi-Tyskland.

- Prøv og kom videre. Jeg skammer mig som fynbo ved at læse sådan noget pjat, skriver Anders Rosendal fra Odense.

Du kan stadig nå at deltage i debatten på Facebook. Husk at holde en god tone.

Oversigt

    Oversigt