I det fynske folks tjeneste

FynBus ændrer busplanerne

FynBus ænder køreplanerne.

Trafikselskabet FynBus har været ude i en sand storm i de senere dage, og det tager selskabet nu konsekvensen af.

FynBus er blandt andet blevet kritiseret for ville ændre busplanen på en måde, så en række fynboer ikke føler, at de får den rette service - ikke mindst de folk, der har deres daglige gang på uddannelsesinstitutioner og så borgere på Ærø.

Den kritik har selskabet taget til sig og meddeler fredag følgende forbedringer vedrørende busplanen, der træder i kraft den 24. august.

Ærø-færgen
Fra på onsdag den 26. august vil de manglende forbindelser til Ærø-færgen i Rudkøbing være genoprettet. Ny køreplan for aktuel rute følger snarest.

Uddannelsesinstitutioner
Betjeningen af de fynske uddannelsesinstitutioner forbedres med virkning fra 1. september 2008. Nærmere information følger i den kommende uge.

Lindø-værftet
Betjeningen af Lindø-værftet forbedres med virkning fra 1. september 2008. Nærmere information følger i den kommende uge.

Fredagen bød dog også på en lidt uheldig nyhed for FynBus.For kunderne i regionalbussystemet og i bybussystemet i Odense må nemlig kigge forgæves efter opdaterede køreplantavler, når køreplanen træder i kraft fra på søndag.

Køreplantavlerne, som man normalt finder på det enkelte stoppested er forsinkede, og FynBus forventer først at være klar med opsatte opdaterede køreplantavler indenfor tre uger.

I mellemtiden opfordrer FynBus kunderne til at orientere sig i køreplanerne.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.