I det fynske folks tjeneste

FynBus: De unge kan stadig nå at få billige buskort

Der var egentlig frist for at få et Ungdomskort, der giver billig offentlig transport til unge den 6. december. Men fordi mange ikke har henvendt sig til FynBus, forlænger selskabet fristen.

Tidligere hed FynBus' billigordning til de unge HyperCard, men den ordning slutter med udgangen af året.

Derfor skal unge i stedet have et Ungdomskort, der giver dem de samme fordele, men ved fristens udløb var der 1500 unge, der ikke havde henvendt sig og som dermed risikerer en langt dyrere busrejse i det nye år.

Kontaktede 1500 unge

FynBus er dog i gavehumør i julen, og derfor har man besluttet sig for at give de 1500 unge, der ikke har ændret deres HyperCard til et Ungdomskort en ekstra chance for at få det gjort.

FynBus har været i telefonisk kontakt med samtlige 1500 unge og fortalt dem om fordelen ved at oprette Ungdomskort.

- Det er meget vigtigt, at de her unge får det gjort, for elles mister de en betydelig besparelse, når de rejser, siger kommunikationschef i FynBus Martin Krogh.

Mangler stadig 400

Men på trods af opfordringen fra busselskabet er der stadig 400 unge, der ikke har henvendt sig for at få et Ungdomskort.

Men det kan nås endnu. FynBus har nemlig en telefonpasser siddende klar til at tage imod de sene bestillinger, der måtte komme i dagene mellem jul og nytår.

Se hvordan du får et Ungdomskort her

Ved du noget? Så send os et tip