Fyn.dk i nye klæder

-

-

Link

Besøg regionsportalen Fyn.dk

Regionsportalen Fyn.dk har fået nyt design. Indholdet er stadig det samme, men farver, typografi og design er ændret væsentligt. Den nye indpakning skulle gerne gøre Fyn.dk mere brugervenlig og rarere at se på.

Flere og flere fynboer får øjenene op for at Fyn.dk er et uundværligt værktøj i hverdagen. Og nu er regionsportalen blevet nemmere at anvende.

Selve strukturen og navigationen på Fyn.dk er kun ændret få steder. Via navigationsbaren i toppen er det stadig muligt at få adgang til al indhold på siden.

De forskellige elementer på forsiden og de tusindvis af undersider fremtræder nu i ensartede blokke med bløde afrundede hjørner. Den hvide baggrundsfarve er erstattet af en tonet baggrundsfarve, der giver Fyn.dk mere struktur og overskuelighed. Baggrundsfarven vil i øvrigt blive udskiftet jævnligt, så den matcher årstiderne eller særlige fynske begivenheder i årets løb.


Den nye forside på Fyn.dk

Vejviseren er én af de mest benyttede funktioner på Fyn.dk, og giver et overblik over alle fynske internetaktiviteter. Søgeboksen har nu fået en mere fremtrædende plads på forsiden. Det er også blevet lettere at få overblik over søgeresultaterne, da alle lister nu bliver vist i neutrale gråsorte farver.

Udover nyt design bliver indholdet på Fyn.dk også hele tiden forbedret og udbygget. Fynsportalen vil inden årets udgang have fået flere nye funktioner, der vil forbedre fynboernes bedste værktøj på nettet.

Fyn.dk bliver drevet af selskabet Portal Fyn ApS., der er et selskab ejet af Fyens Stiftstidende og TV 2/FYN.

Oversigt

    Oversigt