I det fynske folks tjeneste

Fyns Amt støtter samarbejde mod ventelister

Fyns Amt vil alligevel godt samarbejde med de jyske amter for at få bragt ventelisterne ned. Det blev klart efter et møde i sygehusudvalget mandag. Dermed bliver Fyn ikke kørt ud på et sidespor - det frygtede flere politikere ellers inden mødet.

-

Fyns Amt vil alligevel godt samarbejde med de jyske amter for at få bragt ventelisterne til behandling ned. Det blev klart efter et møde i sygehusudvalget mandag. Dermed bliver Fyn ikke kørt ud på et sidespor - det frygtede flere politikere ellers inden mødet.


Sygehusudvalgsformand Ester Larsen(V) kalder det en misforståelse, når flere politikere mener, at Fyns Amt har sagt nej til at samarbejde med fem jyske amter. Et samarbejde der skal reducere tiden på ventelister på blandt andet knæoperationer som denne.


Nej til pressemeddelelse
I følge flere medlemmer af sygehusudvalget var Fyns Amt i første omgang blevet kørt ud på et sidespor i samarbejdet, fordi Ester Larsen havde sagt nej til en fælles pressemeddelelse om projektet. Det tolkede de jyske amtet tilsyneladende som om, at Fyns Amt ikke ønskede at være med i et samarbejde, der skal nedbringe ventetiden på behandling.  


Samarbejdet mellem amterne betyder blandt andet, at amterne vil lave en slags elektronisk opslagstavle med alle patienter, som de forskellige amter så kan byde ind på. Målet er at foretage 6800 flere behandlinger i 2002.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.