Fyns bedste hjemmesider kåret

Regionsportalen Fyn.dk kårede fredag eftermiddag Fyns bedste hjemmesider i fire forskellige kategorier. Blandt vinderne er et harmonikaselskab og en sclerosepatient fra Odense.

-

Regionsportalen Fyn.dk kårede fredag eftermiddag Fyns bedste hjemmesider i fire forskellige kategorier. Blandt vinderne er et harmonikaselskab og en sclerosepatient fra Odense.

Det er første gang at Fyn.dk uddeler priser til de bedste hjemmesider lavet på Fyn. I alt var mere end 230 fynske hjemmesider blevet indstillet til præmiering i kategorierne virksomheder, offentlige hjemmesider, foreninger og private hjemmesider.

Formålet med konkurrencen er at sætte fokus på den fynske kommunikation via internettet og højne niveauet for IT-anvendelsen på Fyn. En dommerkomité bestående af repræsentanter fra den fynske it- og uddannelsesverden har stået for udvælgelsen af vindersiderne.


Odense Harmonika Centers hjemmeside er uventet ambitiøs

Harmonikaer på nettet

I kategorien virksomheder blev det hjemmesiden www.odenseharmonikacenter.dk der løb med 1. præmien. Dommerkomitéens begrundelse lød blandt andet:

\"Dommerne er overvældet over de ambitioner, virksomheden signalerer med hjemmesiden, som både er troværdig og sætter en god stemning. Hjemmesiden bør inspirere andre små og mellemstore virksomheder på Fyn til at gøre noget mere ud af deres ansigt udadtil på nettet\".


Birger Bergmann Jeppesen kommunikerer med sine øjenbryn

Birgers Himmel

I kategorien private vandt Birger Bergmann Jeppesen. Han er 100 procent lam på grund af sygdommen Amyotrofisk Lateral Sclerose, og har lavet en hjemmeside, hvor han fortæller om sygdommen og sit liv.

\"Hjemmesiden er gribende - brugeren får et indblik i sider af livet, som kun de færreste af os kender. Denne private hjemmeside er lavet af en ukuelig mand, der fortæller om sit svære liv. Det griber i hjertet, men bliver aldrig sentimentalt\", lød dommerkomitéens motivation.

Birger Bergmann Jeppesen var selv mødt op for at modtage prisen ved receptionen på Fyens Stiftstidende.

- Jeg er glad og stolt, siger Birger Bergmann gennem sin kone. Han kommunikere ved at løfte sine øjenbryn og signalerne bliver aflæst af hans kone. Hjemmesiden er lavet af han nevø, men Birger Bergmann Jeppesen har selv forfattet al indhold på www.birgershimmel.dk.

Ouh.dk

I kategorien offentlige hjemmesider løb Odense Universitetshospital med sejren. Hjemmesiden www.ouh.dk blev kåret som den bedste offentlige hjemeside, fordi \"hjemmesider byder på kolossale mængder af information, der er præsenteret så overskueligt, som man kan forestille sig og tager brugeren i hånden allerede fra forsiden\", lød det fra dommerkomitéen.

Eksklusiv golf

I den sidste kategori løb Odense Golfklub med 1. præmien.

- Den bedste forenings-hjemmeside på Fyn tilhører en klub, der virkelig har prioriteret sit image udadtil højt med sin satsning på nettet. Hjemmesiden er lige så sikker i sit udtryk, som den sport, den fortæller om - nemlig golf, lød dommerkomitéens motivation.

Udover vinderne blev der også uddelt 2. og 3. præmier i hver kategori. Alle vinderne fik et diplom, og vinderen af kategorien private hjemmesider fik desuden en check på 2000 kroner.

Læs mere om konkurrencen Fyns Bedste Hjemmesider på www.fyn.dk/bedst

 

Oversigt

    Oversigt