Fyns Politi: Her sikrer myndighederne lige nu mod vandet

Beredskabmyndighederne arbejder på at sikre Lundeborg, Svendborg, Assens og Faaborg mod oversvømmelse, fortæller Fyns Politi.

Fyns Politi har klokken 15.30 udsendt en oversigt over, hvor myndighederne lige nu arbejder med at sikre mod vandet:

I Assens ved Assens Værft bliver der i øjeblikket lagt en 125 meter lang mobildæmning ud samt sandsække i området. Arbejdet er langt fremme og ventes snart afsluttet.

I Lundeborg arbejdes der på at lægge sandsække ud i området ved Strandstien for at sikre de nærliggende beboelsesejendomme samt det lokale plejecenter mod oversvømmelse.

I Svendborg vurderer beredskabsmyndighederne, at der er udleveret mellem 7 og 8000 sandsække til borgerne, siden udleveringen begyndt onsdag morgen klokken 6.00. Svendborgs ældste hus, der ligger i Kulinggade, er blevet sikret med sandsække.

I Faaborg er beredskabsmyndighederne lige nu på vej for at sikre området ved byens busterminal.

Beredskaberne arbejder også på at foretage sikring i både Middelfart og Langeland kommuner.

- Borgerne i de områder, hvor DMI har varslet meget forhøjet vandstand opfordres til at sikre deres ejendele mod oversvømmelse. Politiet minder om, at det kan være livsfarligt at færdes i oversvømmede områder på grund af manglende dæksler eller andet, der ikke kan ses på grund af vandet. Det gælder i særdeleshed i oversvømmede havneområder, skriver Fyns Politi.

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt